Cares.dk

Prisgaranti på kontor- & rengøringsartikler

Lidt om os

Cares.dk er en danskejet virksomhed, der sælger, og distribuerer rengøringsmidler, rengøringsartikler, papirvarer, kontorartikler og øvrige husholdningsartikler til Danmarks billigste priser.

Vores samarbejde med det professionelle sundhedsvæsen og danske rengøringsselskaber har givet os en indgående viden om vigtigheden af maksimal rengøring, beskyttelse og sikkerhed. Derfor har vi udvalgt de bedste udbydere af højkvalitetsprodukter til dig.

Ved at vælge produkter fra Cares.dk er du derfor altid sikret gode og yderst effektive produkter i høj kvalitet.

Som kunde hos Cares.dk er du altid sikret markedets laveste priser, da Cares.dk ikke mener, at det skal koste dig dyrt at have fokus på rengøring og hygiejne. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle vores varer.

Exceptionel kundeservice er noget, Cares.dk vægter meget højt. Vores kunder hos Cares.dk har vidt forskellige behov og krav til de varer, som vi med stolthed leverer. Cares.dk har derfor et skarpt team ansat med baggrunde fra sundhedssektoren og Chemical Engineering, som sørger for at give dig kvalificeret vejledning og rådgivning hver gang, du handler hos Cares.dk.

Vi har kunder inden for vidt forskellige brancher. Herunder fx kontorer, rengøringsselskaber, ejendomsservice, hoteller, restauranter, kantiner etc. Alle er velkommen hos os.

Vi ønsker, du får en god oplevelse med dit onlinekøb hos Cares.dk.

De venligste hilsner,

Cecilia Jaksland, Cares.dk

Mød vores team

Cecilia Jaksland

Ph. D., Owner, Cares ApS.

Maria Navntoft

Sygeplejerske. Product Support.

Jimmy Rittenborg

Web Engineer & Shopify Partner, Rittencom

Heidi Ankerstjerne

Regnskaber, Liborius Regnskabsservice ApS.

Frederik Balsbo

Marketing Manager

Vi står klar til at hjælpe

Hvis du har brug for vejledning til et produkt, at bestille en ordre eller større køb til virksomhed - så kontakt os gerne. Vi står klar til at besvare spørgsmål, hjælpe og vejlede dig.

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.