Gulvpleje

Gulvrengøring kan være en jungle at finde rundt i. Der findes mange forskellige gulvtyper, som kræver forskellige og specielle rengøringsmidler for at opnå et godt og dybdegående resultat.

Med den korrekte kemi sikrer du at opretholde gulvets struktur og farve. Læs med og bliv klogere på de rengøringsmidler, som egner sig bedre end andre til de forskellige gulvtyper.

Effektiv rengøring af klinker og fliser

Klinker og fliser er overflader, der kan tåle vand. Du kan derfor anvende nedenstående rengøringsmidler til rengøring af både glaserede og uglaserede klinker og fliser:

Andre universalmidler kan også anvendes.

Sådan vedligeholder du dit linoleumsgulv

Linoleumsgulve er en udbredt gulvtype, da disse gulve er utrolig slidstærke. Ved at pleje et linoleumsgulv på den rigtige måde øger du levetiden markant. Du må ALDRIG anvende brun sæbe eller opvaskemiddel på et linoleumsgulv.

Brug en af nedenstående gulvsæber til effektiv vask og vedligeholdelse af dit linoleumsgulv:

  • Gulvvask Monel fjerner smuds og pletter, hvilket efterlader dine gulve skinnende rene. Efter regelmæssig brug af Monel Floorcare vedligeholdes dit gulv samtidig med, at det oprindelige udseende beholdes. Vaskeplejemidlet er baseret på sæbe. Skaber en funktionel beskyttelsesfilm og tilbyder enestående rengøringsegenskaber i én formel, samtidig med at det efterlader en frisk duft.
  • Vaskeplejemiddel Kiehl Procur efterlader en skridsikker plejefilm, og er mærket med EU-blomsten. Stribefri tørring af den beskyttende vedligeholdelsesfilm, der giver en fejlfri finish.

Sikker rengøring og vedligeholdelse af marmorgulve

Det er yderst vigtigt at rengøre og vedligeholde sine marmorgulve, da et beskidt marmorgulv kan være meget glat. Undgå farlige situationer og anvend et af nedenstående rengøringsmidler til dine marmorgulve:

  • Vaskeplejemiddel Kiehl Procur efterlader en skridsikker plejefilm, og er mærket med EU-blomsten.
  • Brun sæbe er velegnet til daglig grundrengøring af marmorgulve. 
  • Gulvvask Kiehl Profloor er super effektiv, og efterlader marmorgulve velplejet gennem en højmolekylær tensidfilm, som opløser, og fjerner skidt og snavs, der ikke kun renser stribefrit, men også plejer gulvet for langvarig glans og beskyttelse.

Rengøringsmidler til skifergulve

Til vask af skifergulve anbefaler vi, at du benytter:

Til beskyttelse af skifergulve anbefaler vi, at du benytter:

Rengøringsmidler til Vinylgulve og PVC-gulve

Vinylgulve og PVC-gulve er relativt nemme at rengøre og vedligeholde. Til daglig rengøring og gulvvask af vinylgulve og PVC-gulve skal du anvende et universal-middel.

Du kan med fordel anvende et af følgende rengøringsmidler:

Hvordan rengør man trægulve effektivt?

Trægulve kræver specielle sæber og rengøringsmidler for at gennemføre en dybdegående rengøring. Når du rengør et trægulv, er det vigtigt, at der ikke ligger overskydende vand, som kan trænge ned i trægulvet.


Anvend en af nedenstående sæber: